קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גיליון קוקוס

עוגת גיליון קוקוס
עוגת גיליון קוקוס עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לכו לחנות וקנו קרם קוקוס, תערובת עוגה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גיליון קוקוס מושלמת, עוגת גיליון קוקוס מושלמת, ו עוגת גיליון קוקוס שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים ביצים במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים שמנת חמוצה, 1/3 כוס מים, הבא 2 מרכיבים, להכות היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
להוסיף תערובת עוגה, להכות במהירות נמוכה רק עד מעורבב. הכה במהירות גבוהה 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת אפייה משומנת ומשוריינת 13 x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים ב 325 במשך 40 עד 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל. מכסים את המחבת בניילון נצמד, ומקפיאים את העוגה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהמקפיא.
7
מורחים ציפוי גבינת שמנת קוקוס על גבי עוגה צוננת. מכסים ומאחסנים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
הערה: אם תרצה, העוגה יכולה להיות אפויה ב 1 משומן ומשוריין 15 - x 10 אינץ ' ג ' לירול פאן במשך 30 עד 32 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עושה 15 מנות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'