עוגת שיפון Pandan
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם ביצים, עלי פנדה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת שיפון Pandan, עוגת קוקוס ופנדה, ו עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה} (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. שורה תחתונה של מחבת צינור 10 אינץ ' עם נייר קלף.
מניחים עלי פנדה קצוצים במעבד מזון ומוסיפים 2 כפות מים. תערובת עד העלים הם ריסקו, על 1 דקה (להוסיף כף נוספת מים אם התערובת עבה מדי כדי להתמזג). תערובת זן למרות cheesecloth, לסחוט בחוזקה כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. אתה צריך 3 עד 4 כפות מיץ.
בקערה גדולה, להקציף 6 חלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד אור מאוד, על 1 דקה.
לטאטא בחלב קוקוס, תמצית פנדה, ו 3 כפות מיץ פנדן עד בשילוב.
לנפות קמח עוגה, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית. בעדינות לטאטא תערובת קמח לתוך תערובת פנדה עד חלקה.
באמצעות מערבל עומד מצויד מצורף שוט, לנצח 9 חלבונים ביצה על מהירות נמוכה בינונית עד קצף.
הוסף קרם של טרטר, להגביר את המהירות בינונית, ולהמשיך לנצח עד meringue מתחיל להיראות אטום. להגדיל את המהירות עד בינוני גבוה ולאט לאט להוסיף 1/2 סוכר כוס הנותרים. המשיכו להכות עד שהקצפת תגיע לשיא נוקשה אך לא יבש.
מקפלים 1/3 של מקצפת לתוך הבלילה עד בשילוב. בזהירות לקפל הנותרים מרנג בשני שלבים עד רק בשילוב, להיות זהיר לא deflate מרנג.
יוצקים הבלילה לתוך ungreased 10 אינץ מחבת ואופים עד העוגה הוא זהב על גבי, סט, ושיפוד ארוך מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 דקות. עוגה מגניב לחלוטין במחבת, על 2 שעות. הפוך על צלחת הגשה לשרת.