עוגת גלידה פריכה וקרמל קראנץ ' בוטנים
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מים, שעועית וניל, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גלידה פריכה וקרמל קראנץ ' בוטנים, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום קרם ב smallsaucepan. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. תביא רק כדי להרתיח.
מערבבים בחמאה ומלח ים; מניחים בצד קרם וניל.
מערבבים סוכר, 1/3 כוס מים, וסיר תירס כבד בינוני על mediumheat עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום;להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הופך deepamber, צחצוח למטה הצדדים עם מברשת רטובה מחבת מתערבל מדי פעם, על 12minutes.
להקציף vanillacream (תערובת יהיה בועה). תניח את הרוטב בצד.
מחממים תנור ל 375°f. Line9-צלחת עוגה בקוטר אינץ ' עם לסכל. Finelygrind קרקרים גרהם ועבד סוכר חום.
מוסיפים חמאה ווניל; מערבבים פירורי untilmoist טופס.
להוסיף אגוזים; תערובת justuntil קצוץ דק. באמצעות פלסטיק לעטוף asaid, הקש פירורים בחוזקה על החלק התחתון ואת upsides של צלחת פאי מצופה בנייר כסף. להקפיא 15 דקות.
אופים את הקרום עד חום, כ -15minutes. להקפיא 1 שעה. באמצעות רדיד, להרים קראסטמ צלחת; לקלף בזהירות רדיד. החזר צלחת פאי קרוסטו.
טפטוף 1/2 כוס קרמל צלחת קרמל תחתית קרום. להקפיא 30 דקות.כף 1 1/2 ליטרים גלידה לתוך הקרום; smoothtop.
טפטוף 3 כפות חמאת בוטנים, ואז 2 כפות רוטב.
Sprinklewith 1/2 גביע שביר. להקפיא 1 שעה. Spoonremaining 1 1/2 ליטרים גלידה מעל; משטח חלק.
טפטוף 2 כפות חמאת בוטנים, ואז 2 כפות רוטב.
מפזרים עוגת edgeof עם 1/2 כוס שביר. עצור 4 hours.DO קדימה: העוגה יכולה להתבצע 3 ימים קדימה;אוהל עם נייר כסף להקפיא. כיסוי ורוטב chillremaining.
חותכים עוגה לחתיכות. לחמם רוטב ולכסות בנפרד.