עוגת גלידה
עוגת גלידה היא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך בר crunchie, רוטב שוקולד, להשתמש שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב.
הוראות
תן את הגלידה לרכך גם במקרר לזמן מה, או במטבח.
שורה 8 אינץ ' בדיל springform עם clingfilm / clingwrap, הן בחלק התחתון והן בצדדים של הפח, כך שיש לך קצת לבלוט בחלק העליון.
רוקן את הגלידה המתרככת מעט לקערה ומערבבת את הבוטנים, 150 גרם/1 כוס שוקולד ופירורי בוטנים או צ ' יפס, שברי פריך/חלת דבש ושברי 100 גרם/1 כוס פירורי ביסקוויט בורבון/פירורי עוגיות שוקולד.
לגרד את תערובת הגלידה לתוך בדיל springform שטוח העליון כמו עוגה, ולכסות את החלק העליון עם clingfilm / clingwrap ומניחים במקפיא כדי להתקפל.
מגישים את העוגה ישר מהמקפיא, unmould מן הפח ומושך את clingfilm/clingwrap בעדינות לפני לשים על צלחת או דוכן עוגה.
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם תוספת 50 גרם/1/4 כוס שוקולד ופירורי בוטנים או צ ' יפס, ואת פירורי ביסקוויט בורבון הנותרים/פירורי עוגיות שוקולד.
חותכים לפרוסות ומגישים עם רטבי חמאה ושוקולד, ומאפשרים לשניהם לטפטף על כל פרוסה. אם 2 רטבים נשמעים כמו יותר מדי צרות-הם לא-רק לבחור את רוטב חמאת בוטנים שוקולד. קשה למצוא טיעון נגד זה.