קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון

עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת מתובלת עם רוטב קרמל-בורבון, עוגת גבינה בורבון דלעת עם קרום פקאן מתובל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו סופלה דלעת מתובל עם בורבון ורוטב מולסה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ 'מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. לטחון הראשון 4 מרכיבים במעבד עד תערובת אגוז מקלות יחד. לחץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
אופים קרום עד הזהב, על 15 דקות. מגניב לגמרי. לעטוף מחוץ למחבת בשכבה משולשת של רדיד כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
באמצעות מיקסר, לנצח גבינת שמנת, סוכר, קליפת לימון בקערה גדולה עד חלקה. לנצח ביצים 1 בכל פעם, ואז דלעת, יוגורט, קמח, וניל, תבלינים, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
קליפת לימוןקליפת לימון
דלעתדלעת
ונילוניל
תבליניםתבלינים
יוגורטיוגורט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הגדר מחבת springform במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
יוצקים מספיק מים חמים למחבת צלייה כדי להגיע לחצי הדרך של עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
מניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים עד 3 אינץ החיצוני לנשוף מעט במרכז מוגדר בשקט, על 1 שעה 15 דקות. קריר באמבט מים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר מהמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
חותכים מסביב לצדדים של עוגה כדי לשחרר. מקררים במחבת עד קר, כ 4 שעות. כיסוי וצינה לילה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
להביא סוכר, שמנת, חמאה, סירופ תירס, ומלח להרתיח בסיר בינוני עמוק, לטאטא עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; להרתיח 1 דקה מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים בבורבון, אז פקאן. מגניב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
פקאניםפקאנים
3
הסר רדיד.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
חותכים מסביב לצדדים מחבת; להסיר צדדים.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
חותכים עוגת גבינה לטריז, רוטב כפית נגמר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
1
* כדי למנוע overbeating המילוי, ודא כי כל החומרים הם בטמפרטורת החדר.* לקבלת התוצאות הטובות ביותר, השתמש פילדלפיה-מותג גבינת שמנת.* כדי לקבל את פרוסות neatest, לטבול את הלהב של הסכין לתוך כוס מים חמים מאוד ולנגב את הלהב החם יבש לפני חיתוך כל טריז של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דלעת טהורהדלעת טהורה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילות גבינת שמנתחבילות גבינת שמנת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שעועית וניל שלמהשעועית וניל שלמה1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1אוראו ממולאים כפוליםקליפת לימון מגורד דקקליפת לימון מגורד דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאן, קלוי, מקוררפקאן, קלוי, מקורר1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט חלב מלא רגיליוגורט חלב מלא רגיל2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(3/4 מקל) חמאה ללא מלח(3/4 מקל) חמאה ללא מלח1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון