אם יש לכם רום, קמח, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ שעה ו-49 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת בטטה מתובלת עם ציפוי סוכר חום, עוגת קינמון תפוח סוכר חום עם זיגוג קרמל, ו עוגת דלעת Bundt חלב עם ציפוי חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1/4 כוס חמאה מומסת. השתמש באצבעות כדי לצבוט streusel לתוך גושים גדולים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים 1 חמאה כוס במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי על 2 דקות או עד שמנת. בהדרגה להוסיף 2 כוסות כל סוכר מגורען וחום כהה, להכות במהירות בינונית 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד שהצהוב נעלם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מערבבים יחד דלעת ורום 1/4 כוס בקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים את הקמח ואת 7 המרכיבים הבאים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם דלעת, מתחיל ומסתיים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
יוצקים חצי הבלילה לתוך מחבת שמנונית היטב floured 12 כוס Bundt. (אנו ממליצים לשמן את המחבת עם קיצור.)
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
8
מפזרים הבלילה עם streusel; העליון עם הבלילה שנותרה.
9
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 28 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
שלב 3/4 כוס סוכר חום, קצפת, ו 1/4 כוס חמאה ללא מלח בסיר בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, על חום בינוני-נמוך, עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. מרתיחים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
אינסטנט פודינג לימון
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
11
הסר מהחום, ומערבבים 1 כפית. רום.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
12
מניחים אבקת סוכר בקערה; יוצקים תערובת סוכר חום על אבקת סוכר, ערבוב עם חוט להקציף 1 דקה או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
בואו מגניב 20 עד 25 דקות או עד פושרים. ציפוי כפית על עוגה מקורר, ולתת לעמוד עד הדובדבן הוא מוצק.