קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הפירורים של דודה ליליאן

עוגת הפירורים של דודה ליליאן
עוגת הפירורים של דודה ליליאן עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 274 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פירורי שקדים פטל סופר פירור, מטבל הגבינה של ליליאן, ובגידה, ו פירוגי תפוחי האדמה והגבינה של ליליאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שמנת את החמאה והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. לנצח ב
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
שמנת חמוצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
4
שלב את הקמח, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
מורחים חצי לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים חצי מעל הבלילה. מורחים בזהירות את הבלילה שנותרה מעל; מפזרים את הציפוי שנותר. בעדינות מערבולת ציפוי דרך הבלילה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 15 דקות על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
מגישים חם.