עוגת התפוחים הטריה של דוד בוב
גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, תפוחים של סבתא סמית, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק האפונה והירקות של הדוד ביל, התפוח של דוד אלן ועונג אפרסק, ו עוגת הפינוק הפריך של הדוד סם (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את כל החומרים לקערה קטנה ומערבבים עד חלקה. תניח את הקערה בצד.
עוגה:מחממים את התנור ל 325 מעלות F. משמנים קלות מחבת או מחבת צינור.
בקערה, לערבב יחד את התפוחים, אגוזי מלך, וניל, וקינמון. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את הסוכר, שמן, וביצים בקערה גדולה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומכים עד לשלב לחלוטין. מקפלים בתערובת התפוח.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד בודק מוכנס לתוך אמצע העוגה יוצא נקי.
אפשר את העוגה כדי להתקרר באופן מלא במחבת, על 1 שעה, ולאחר מכן להפוך אותו על צלחת.
טפטוף עוגת תפוחים עם חלק זיגוג הדבש, לשרת וליהנות!