עוגת התפוחים של דודה לידיה
עוגת התפוחים של דודה לידיה היא צמחוני קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 280 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמונים, קינמון טחון, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 17%. מתכונים דומים: עוגת התפוחים הטרייה של דודה לו, עוגת התפוחים המפורסמת של דודה בב, ו מרק כרוב הנקניקיות של לידיה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מנפים קמח ומלח יחד לקערה בינונית.
חותכים בחמאה כמו קרום עוגה לחתיכות בגודל אפונה. הניחו בצד.
שים מים חמים 1 כפית סוכר בקערה גדולה.
מוסיפים מעט חלמונים ביצה לתערובת שמרים.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים בעדינות עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים לשניים. השתמש בחצי אחד לתחתית וחצי לקרום העליון.
מרדדים קרום אחד כך שיתאים לתבנית לא משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'.
ממלאים תפוחים פרוסים, נערמים גבוה.
מפזרים תערובת של 3/4 כוס סוכר 1 כפית קינמון.
רול קרום העליון כדי להתאים את המחבת. שים למעלה מעל תפוחים, חותם סביב מחבת, תוחב העליון תחת (לא חליל). לא זין.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות. בעודו חם מעט, כפור עם ציפוי חמאה.