מתכון זה של Foodista דורש סודה לשתיה, סוכר, מים, וג'ינג'ר הקרקע. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על בסביבות 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מוס אננס ריבת חמאה קלה, עוגיות זנגביל חמאה, ו עוגיות זנגביל חמאה.
הוראות
1
Preheat oven to 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
Stir together the flour soda, salt and spices. Cream the butter and sugar; add molasses and eggs, mixing well. Stir in the boiling water and then all the dry ingredients.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
חמאה
תבלינים
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
ביצה
מלח
פופ
3
Pour into a buttered 9 x 13 baking pan.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
Bake for about 40 minutes or so or until a toothpick comes out clean..
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
5
Serve warm or cold, topped with a scoop of vanilla ice cream. A spoonful of butterscotch ice cream sauce is heavenly. Oh yeah baby.
Gingerbread works really well with Cream Sherry, Moscato d'Asti, and Port. A common wine pairing rule is to make sure your wine is sweeter than your food. Delicate desserts go well with Moscato d'Asti, nutty desserts with cream sherry, and caramel or chocolate desserts pair well with port. The NV Solera Cream Sherry with a 4.5 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 17 dollars per bottle.