קושימומחה
מוכן ב14 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

עוגת חג הפסחא ריקוטה

עוגת חג הפסחא ריקוטה
עוגת פסחא ריקוטן דורשת כ 14 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2477 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 108 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ליקר אניסט, מלח, גרידת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור פסחא. . נסו פאי ריקוטה-פאי פסחא, עוגת חג הפסחא, ו עוגת ביצי פסחא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גרגרי חיטה לתוך קערה, מכסים במים, ומשרים במשך 3 ימים, שינוי מים 2 או 3 פעמים ביום.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים ומניחים גרגרי חיטה לסיר; יוצקים חלב כדי לכסות. מערבבים 3/4 כוס סוכר, גרידת תפוזים, 1 כפית תמצית וניל, וקורט של מלח לחיטה וחלב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד גרגרי חיטה הם במכרז, על 1 שעה. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אוכמניותאוכמניות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
חיטהחיטה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
לנפות קמח, סוכר 3/4 כוס ממתקים, אבקת אפייה, ו 1 קמצוץ של מלח יחד בקערה; לחתוך חמאה לתערובת קמח, באמצעות חותך מאפה, עד חמאה יוצרת גושים קטנים. הפוך היטב בתערובת קמח ויוצקים 3 ביצים מוכות לתוך הבאר; מוסיפים 1 כף תמצית וניל וליקר אניסט 1 כף לביצים. מערבבים יחד כדי לעשות בצק חלק. מקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
(מקרטון)(מקרטון)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
העבר מתלה למצב נמוך בתנור מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות גריז וקמח 8x8 אינץ מחבתות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחלקים את הבצק לרביעיות; מגלגלים כל חתיכה החוצה על משטח עבודה משוריין כדי להפוך את הבצק דק 12x12 אינץ ' מרובע. להתאים בצק למחבת עוגה מוכנה. חזור עם הבצק שנותר לעשות 4 קרום.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
6
מקציפים גבינת ריקוטה עם 12 ביצים בקערה גדולה עד שהתערובת חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הוסף 1 כוס של פירות יער ספוגים חיטה, שימורי אננס, 1/2 כוס סוכר, שמנת כבדה, פירות יבשים מעורבים, סוכר לבן, ליקר אניסט 1/4 כוס, תמצית וניל כף 1 קמצוץ של מלח. מערבבים לשלב ביסודיות ולחלק מילוי ריקוטה לתוך כל קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שימורי אננסשימורי אננס
פירות יבשיםפירות יבשים
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אוכמניותאוכמניות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
(מקרטון)(מקרטון)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
אופים עוגות על המדף התחתון של התנור שחומם מראש במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 225 מעלות F (105 מעלות C) ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות. כבה את החום ותן לעוגות להתקרר בתנור כשהדלת פתוחה, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו עוגות להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז להירגע לפחות 2 שעות (עד לילה).
10
מפזרים כל עוגה עם כ 1 1/2 כפית סוכר של ממתקים, או לטעום, לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת