עוגת חלב-חמאה שוקולד
והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קקאו, אבקת סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 57 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד תוצרת בית עם ציפוי חמאה שוקולד שקדים, עוגת חלב-חמאה שוקולד, ו עוגת חלב-חמאה שוקולד.
הוראות
כדי להכין עוגה, תחתית מעיל של 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. מחבתות קו עם נייר שעווה; נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים קמח, 3/4 כוס קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
מערבבים חלב חמאה ו 2 כפיות וניל במדד זכוכית 2 כוס.
מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות). בהדרגה להוסיף תחליף ביצה; לנצח היטב.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 38 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. הפוך עוגות על מדפים תיל, להתקרר לחלוטין.
כדי להכין ציפוי שוקולד, במקום גבינת שמנת וחלב בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה עד חלקה. הכה במהירות גבוהה עד שמנת.
מוסיפים שוקולד נמס; מכים היטב.
שלב אבקת סוכר וקקאו 1/4 כוס; בהדרגה להוסיף תערובת סוכר לתערובת גבינה, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף 1 כפית וניל; לנצח היטב 1 דקה או עד שמנת מאוד.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי 1/2 כוס. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, מורחים את שאריות הציפוי מעל וצדדים של העוגה.