קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

עוגת חמוציות-תפוז

עוגת חמוציות-תפוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קצת חמוציות-כתום. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך סוכר, מים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמוציות-תפוז, עוגת חמוציות-תפוז, ו עוגת אוכמניות כתומה.

הוראות

1
כדי להכין את רוטב חמוציות, לשלב את 5 החומרים הראשונים בסיר בינוני, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 דקות, ערבוב מדי פעם. לחץ על תערובת חמוציות דרך מסננת מעל קערה, הזמנת 1 2/3 כוסות חמוציות טהור, להשליך מוצקים. מכסה רוטב וצינה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להכין את פודינג, לשלב 1/4 כוס חלב וביצה בקערה קטנה, ומערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים 1/3 כוס סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני, ובהדרגה מוסיפים 1 1/2 כוסות חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה, ערבוב תערובת כל הזמן. בהדרגה מערבבים על רבע מתערובת חלב חם לתערובת ביצה; מוסיפים לתערובת החלב הנותרת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים מעל חום בינוני 3 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום, ומערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
5
יוצקים לתוך קערה, לכסות את פני השטח של פודינג עם ניילון נצמד. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
קליפת תפוזים, הסרת חלק תמציתי לבן.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
7
חותכים כל תפוז במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
8
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות דקות; להפריש.
9
פיצול ladyfingers; לקרוע כל חצי לשלישים. בשורה התחתונה של קערת זכוכית ישרה 3 ליטר או קערה זעירה עם חצי של ladyfingers. חביצת כפית 1 על אצבעות נשים. כפית חצי מהרוטב חמוציות על הפודינג. מסדרים חצי פרוסות תפוז על רוטב החמוציות ומסביב לקצה הפנימי של הקערה. חזור על ההליך, מסתיים עם פרוסות תפוז. כיסוי וצינה 8 שעות. למעלה כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי 1 שקדים כפית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך