עוגת כיכר שוקולד מלאה גלידה - אין צורך במיקסר!
לך לחנות ותביא סודה לשתיה, ציפוי שוקולד, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד שמנת מלאה, רול עוגת שוקולד מלא קרם, ו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס 9×5 מחבת כיכר מתכת עם תרסיס אפייה הוסיף קמח או קו עם רדיד nonstick.
מערבבים את הסוכר המגורען, המיונז, הביצה והוניל יחד בערבוב bowl.In קערה שנייה, לנפות יחד את אבקת הקקאו, מלח, סודה לשתיה וקמח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת המיונז, ואז מערבבים בקפה. עם כף עץ או מגרד סיליקון, לנצח על 30 משיכות או עד מעורבב (יהיו כמה גושים תועים).
אופים על מתלה מרכזי במשך 45 דקות או עד כיכר קפיצים בחזרה כאשר נגע וקיסם מוכנס יוצא נקי.
תן מגניב במשך כ 15 דקות, ואז להפעיל (או להרים אם באמצעות רדיד) מחבת ולתת מגניב לחלוטין. לפצל את העוגה לשתי שכבות ולהגדיר את שתי השכבות זה לצד זה על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף או לעטוף פלסטיק. מכסים בנייר כסף או פלסטיק לעטוף להקפיא את שכבות העוגה במשך כשעה או עד קר מאוד.כאשר מוכן להרכיב, לקחת את הגלידה מהמקפיא ולתת לו להתרכך במשך כמה דקות או לרכך אותו במיקרוגל. כמה זמן זה לוקח יהיה תלוי איזה סוג של גלידה אתה משתמש וכמה קר זה היה מלכתחילה.קו מחבת כיכר המקורי עם ניילון לעטוף ולהגדיר את השכבה התחתונה של עוגה קפואה לחתוך בצד במחבת.
שים את הגלידה הריכה על שכבת העוגה ולחץ על הגלידה שטוחה. הערה: אם יש לך זמן, אתה יכול לעצב את הגלידה למלבן מראש על ידי לשים אותו במחבת כיכר מרופדת בכוחות עצמו, לפתוח אותו, ופשוט לפוצץ אותו על גבי השכבה.
שים את השכבה העליונה של העוגה על הגלידה, ואז לעטוף אותו פלסטיק להקפיא במשך כמה שעות או עד העוגה היא מוצקה מאוד.
הסר מהמחבת וכפור עם רוב הציפוי. לשים בצד על כוס, כך שאתה יכול להתפשט על מעיל סופי. חזור אל ההקפאה לעוד שעתיים או לילה.לפני ההגשה, להסיר את העוגה קפוא מוצק עוגה מהמקפיא וכפור עם זיגוג שמורות. אתה יכול לחתוך את החתיכות הקפואות ולתת להם לשבת כמה דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה, או שאתה יכול לשים את העוגה במקרר במשך כ 10 דקות ולאחר מכן לחתוך. עבור חתך נקי מאוד, אני חותך את העוגה בזמן קפוא ולתת פרוסות הפרט לבוא לטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "