קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים

עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים
אם יש לכם קצפת, אבקת קקאו, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, עוגת שוקולד שמנת מלאה, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחלח חתיכת גבינה גדולה עם מים; לסחוט עודף. קו 1 1/2-קערה ליטר עם cheesecloth.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מערבבים ליקרים וגראפה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
חותכים לרוחב עוגה פאונד לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשהעוגה יבשה
4
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים, ויוצרים שני משולשים.
5
שכב עוגת משולשים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברשת עם תערובת ליקר. שורה תחתונה וצדדים של קערה מוכנה עם משולשי עוגה (צדדים רטובים מול) בתבנית התפרצות שמש. שמור משולשים נוספים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
מערבבים 2 אונקיות שוקולד בקערת מתכת המוגדרת על סיר קטן של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. מגניב רק לטמפרטורת החדר. לנצח קרם ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים ב 3 אונקיות קצוצים שוקולד ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
מורחים חצי תערובת על עוגה, מכסים לחלוטין ויוצרים היטב במרכז. מקפלים מקורר שוקולד מומס לתערובת קצפת נותרת; כף לתוך מרכז היטב של מילוי. מכסים מילוי עם משולשים עוגה הנותרים (צד רטוב למטה), זמירה כדי להתאים במידת הצורך. כיסוי עם פלסטיק. צמרמורת לפחות 5 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
8
הפוך את העוגה לצלחת.
9
הסר בד. לנפות אבקת קקאו מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי