קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת לימון פוק II

עוגת לימון פוק II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון פוק עוגה ii. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, תערובת עוגה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פוק לימון, עוגת פוק לימון, ו עוגת פוק תות לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה ופודינג מיידי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את המים, שמן וביצים, לערבב עד חלק מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
4
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. בעוד העוגה עדיין חמה, לתקוע חורים בחלק העליון עם מזלג. בקערה קטנה, מערבבים יחד את מיץ לימון וממתקים סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים מעל עוגה חמה.