מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי לוז, מים, אבקת קקאו הולנדית תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו עוגת מוס אגוזים מזוגגות שוקולד, עוגת מוס שוקולד אגוזי לוז, ו עוגת מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מתלה תנור במצב באמצע וחימום מראש תנור ל 350°f. הפוך התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק בסיס חמאה קצר בתחתית), ולאחר מכן לנעול על הצד של מחבת ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה
בסיס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת Springform
תנור
2
אגוזי לוז דופק עם סוכר במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
סוכר
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים קמח, חמאה, קקאו ומלח ודופק רק עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אבקת קקאו
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
4
לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת springform עם האצבעות. זין בכל רחבי עם מזלג, ואז לאפות עד רק יבש למגע, על 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
תנור
5
העברת בסיס במחבת למתלה להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר צד של פאן בזהירות להחליק החוצה קלף מתחת ללחם קצר, ואז לחבר מחדש את הצד של פאן סביב בסיס לחם קצר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד 1-1/2 ליטר ולתת לעמוד עד התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
תערובת ג 'לטין חום על אש נמוכה, ערבוב, רק עד ג' לטין נמס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
3
להקציף ממרח אגוזי לוז שוקולד עד בשילוב ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מקציפים יחד מסקרפונה ותערובת אגוזי לוז שוקולד בקערה גדולה. הכה יחד קרם, אבקת קקאו, וסוכר בקערה גדולה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רק בשילוב, ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ומכה עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
מסקרפונהname
שוקולד
אגוזי לוז
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
5
לטאטא שליש קצפת לתוך תערובת mascarpone כדי להבהיר, ואז לקפל הנותרים קצפת עד בשילוב היטב. כפית מילוי על בסיס לחם קצר במחבת, להחליק בעדינות העליון, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
מסקרפונהname
עוגיות חמאה
בסיס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
1
להביא קרם לרתיחה בסיר כבד קטן ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הוסף שוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות להקציף עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
העבר גנאש לקערה קטנה וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט אבל עדיין pourable, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
הפעל סכין דק חם סביב בתוך מחבת springform, ולאחר מכן להסיר את הצד. החליקי את העוגה מתחתית המחבת והעבירי לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
סכין
5
יוצקים גנאש על גבי עוגה ולהתפשט, המאפשר גנאש עודף לטפטף למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
1
* עוגה, ללא זיגוג, ניתן להתקרר עד 2 ימים.* העוגה יכולה להיות מזוגגת 6 שעות קדימה ומקוררת, חשופה.