עוגת מוס שוקולד אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס שוקולד אפוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. אם יש לכם שוקולד מריר, בתוספת 2 כפות סוכר מגורען, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1292 היו אומרים שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד אפויה, מוס שוקולד אפוי, ו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז התחתון הצדדים של מחבת 9 אינץ ' קפיץ ואבק עם קקאו. הגדר מחבת על תבנית אפייה.
מניחים חמאה, שוקולד ומלח בקערה חסינת חום גדולה מאוד.
חום על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק.
הסר מהחום ולתת מגניב מעט, על 5 דקות.
במיקסר מצויד מצורף שוט, להכות לבנים וקרם של טרטר על מהירות בינונית עד קצף. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והמשיכו להכות עד שהלבנים יהפכו אטומים. בעוד הלבנים מכים, לאט להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד שיא נוקשה אבל לא יבש.
מעבירים לבנים מוכים לקערה.
באמצעות אותו קערת ערבוב לא שטוף שוט, לנצח חלמונים הנותרים 1/2 כוס סוכר על מהירות בינונית גבוהה עד צבע לימון בהיר, 3 עד 5 דקות.
בעדינות להקציף חלמונים לתוך תערובת שוקולד עד בשילוב (מנסה לא להסיט חלמונים). מקפלים בעדינות לבנים לתוך תערובת שוקולד בשלוש קבוצות, עד רק בשילוב ולא פסים של לבן להישאר.
יוצקים הבלילה למחבת ואופים עד העוגה נפוחה, הקצוות מרגישים להגדיר, המרכז הוא jiggly להגדיר, והטמפרטורה במרכז קורא 66°, כ 40 דקות.
העבר מחבת מתלה חוט מגניב 1 שעה. צמרמורת עד סט, על 3 שעות. הפעל סכין לאורך הקצה הפנימי של מחבת לשחרר עוגה.
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר כמעט לפני ההגשה, על 30 דקות (ראה הערה).