עוגת מוס שוקולד קפואה
פאי מוס שוקולד קפוא יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצק מקרום פאי, סוכר של ממתקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מוס שוקולד קפוא, עוגת מוס שוקולד קפואה, ו ריבועי מוס שוקולד קפואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם בצק קרום העוגה; מקמט את הקצוות לפי הצורך. חורים דקירה בתחתית קליפת העוגה.
אופים בתנור 11 דקות, או עד חום זהוב.
מערבבים את השוקולד צ ' יפס, חלב וליקר שוקולד בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה. לבשל, ערבוב, עד חלקה, על 1 דקה.
מערבבים את הסוכר של ממתקים ושמנת כבדה בקערת ערבוב. שוט עם מיקסר לעשות קצפת. בעדינות לקפל כ 1 כוס של קצפת לתוך רוטב שוקולד מקורר. בעדינות לקפל את הקצפת הנותרים שתיים עד שלוש קבוצות יותר.
יוצקים את תערובת מוס לתוך קליפת העוגה.
הוסף שבבי שוקולד לחלק העליון של העוגה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים כמה שעות או בין לילה.