קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלומר

עוגת מלומר
עוגת מלומר היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית vanillan, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים תוצרת בית Mallomar, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: בקערה גדולה, לזרוק את פירורי קרקר גרהם, סוכר, ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם מרית לשלב. בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ ' באופן שווה עם התערובת ולחץ אותו עם האצבעות שלך כדי להביא את הקרום יחד. תירגע לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
הפוך את המילוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, מניחים את חלבוני הביצה, מלח, ושתי אונקיות (כ 1/4 כוס) של סוכר. הפעל את המיקסר למהירות בינונית עד החלבונים ביצה להיות מוקצף (לא קצף), ואז להפסיק מיקסר. בסיר בינוני, לשלב את הנותרים 7 אונקיות (כ 1 כוס) סוכר, סירופ תירס, ומים. לשטוף את הצדדים של המחבת עם מברשת מאפה טבול במים נקיים.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את הסיר מעל חום בינוני ומניחים מדחום בסיר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
חום עד סירופ סוכר מגיע 116°.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
6
מוסיפים ג ' לטין פורח ומערבבים לשלב. להחזיר מיקסר למהירות בינונית שוט חלבונים ביצה עד מבריק ועבה, על 1 דקה (להיזהר לא overwhisk). להגביר את המהירות למהירות גבוהה טפטוף בתערובת סוכר חם לאט. לאחר הוספת התערובת, לטאטא במהירות גבוהה במשך כ 10 דקות, עד המרשמלו מחזיק פסגות נוקשות. לגרד את המילוי לתוך קליפת העוגה ומקרר במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הפוך את זיגוג: להמס את השוקולד במיקרוגל ב 15 תקיעות שניות, ערבוב בין כל פיצוץ. לאחר ששוקולד נמס ברובו, מוסיפים את הקרם הכבד וממשיכים במיקרו ולערבב עד שהוא חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
יוצקים מעל החלק העליון של העוגה הצוננת. תרגע שוב לעוד 20 דקות.
9
מגישים עד יום אחד לאחר ביצוע.