עוגת מרנג פירות לימון-תשוקה
פאי לימון-פסיפלורה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קליפה אפויה עם חמאה, מים, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת מרנג פירות לימון-תשוקה, לא לאפות פשטידות מרנג פירות תשוקה, ו נשיקות מרנג עם תשוקה-פרי טיפש.
הוראות
הפוך את מילוי העוגה: בקערה, לערבב את מיץ לימון עם מחית פירות התשוקה, חלמונים ביצה מוכה ביצה שלמה. בסיר, לטאטא את הסוכר עם קורנפלור.
מוסיפים את המים, מקציפים עד חלקה. מבשלים על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, עד עבה, שקוף מבעבע, על 5 דקות.
לטאטא כמה כפות של תערובת קורנפלור לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת הביצה בחזרה לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן במשך כ 1 דקה, עד המילוי הוא עבה; להסיר מן החום. מערבבים בחמאה וגרידת לימון לגרד את המילוי לתוך החמאה
הפוך את הציפוי: מחממים התנור ל 42
בקערת נירוסטה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם סוכר, מים ומלח עד מעורבב היטב. הגדר את הקערה על סיר מלא 2 אינץ ' של מים רותחים ולהכות את חלבוני הביצה עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת חמה.
הסר מהחום והכה עד המרנג הוא נוקשה, מבריק וקריר, על 5 דקות.
מורחים את הקצפת באופן שווה על המילוי, מערבלים אותו באופן דקורטיבי.
אופים את העוגה על המדף העליון של התנור עד מרנג הוא זהב עמוק מוגדר, על 7 דקות.
להעביר את העוגה מתלה תיל במקום ללא טיוטה ולתת מגניב לחלוטין.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.
הפוך קדימה: העוגה יכולה להיות בקירור עד 1 יום.