עוגת משמש-דובדבן הפוכה
עוגת משמש דובדבן הפוכה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 357 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מישמש-דובדבן הפוך מיני עוגות, עוגת משמש הפוכה, ו עוגת משמש הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך ציפוי: להביא 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר.
מוסיפים משמשים ודובדבנים; מכסים ומניחים בצד במשך 30 דקות.
יוצקים חמאה למחבת עוגה עגולה 9 אינץ'. מסדרים משמשים, לחתוך את הצד, במחבת; דובדבנים כפית על גבי ומפזרים סוכר חום.
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, קינמון ומלח.
מקציפים חמאה, סוכר, ביצה ווניל במהירות בינונית עד רכות, גירוד צדדים של קערה. להפחית את המהירות; לנצח בחלב בהדרגה.
מוסיפים תערובת קמח; לנצח עד מעורבב. בלילת כפית למחבת.
אופים עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. מגניב על מדף במשך 5 דקות. שחרר קצוות של עוגה.
מניחים צלחת על פני מחבת; בזהירות להפוך עוגה.