עוגת סיר צדפה
עוגת סיר צדפה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 391 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מי קרח, חמאה, עלי פטרוזיליה עלים שטוחים בלבד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
הפוך את הקרום: דופק 2 ½ קמח ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מטגנים את הבצל והשומר בחמאה במחבת טחון גדולה בחום בינוני עד שהבצל שקוף, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים חצי כוס קמח ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות יותר, ערבוב מדי פעם. לאט מוסיפים את המניה, פרנו, מלח ים, פלפל ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מניחים את הצדפות המפרץ, אפונה קפואה, פטרוזיליה בקערה.
יוצקים את הרוטב על התערובת ולבדוק את התבלינים. תניח בצד. להרכיב את העוגה: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מגלגלים כל דיסק בצק מקורר כדי להתאים סיבוב 9 או 9 ½ אינץ 'על ידי 2 אינץ' צלחת עוגה גבוהה או צלחת אפייה.
מניחים 1 קרום בצלחת, למלא עם תערובת צדפות, העליון עם הקרום השני. Crimp את הקרום יחד מברשת עם לשטוף את הביצה. הפוך כמה פתחי אוורור בקרום העליון ואופים במשך 1 שעה ו 15 דקות, עד העליון הוא חום זהוב המילוי הוא מבעבע חם.