קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ספוג עם מרמלדת אגסים: Ciambella Pugliese

עוגת ספוג עם מרמלדת אגסים: Ciambella Pugliese
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג עם ארמלדה אגס: Ciambella Pugliese. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 586 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: אגס מרמלדה זיגוג בשר חזיר סטייקים, Nonna Mary ' s Ciambella, ו פוקצ'ה תפוחי אדמה.

הוראות

1
חמאה וקמח 2 (8 אינץ') פחי עוגה עגולים. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, מוסיפים מלח, אבקת אפייה וקמח. מערבבים עם מזלג לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערת ערבוב, לנצח את השמן והסוכר יחד, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, 1 בכל פעם, להכות ביסודיות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
שים את החומרים יבשים ב נפה לנפות על 1/3 לתערובת הביצה. מקפלים את הקמח ואת ההתלהבות, ולאחר מכן להוסיף על 1/3 של החלב. המשך עם שליש הנותרים של קמח וחלב עד שכל החומרים שולבו מעורבב יחד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
נפהנפה
5
יוצקים את הבלילה לתוך פחי עוגה מוכנים, מניחים בתנור שחומם מראש, ואופים במשך 25 דקות, או עד עוגות נקבעים, להתרחק הצדדים של המחבת, וקפיץ בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכז עם אצבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר עוגות מהתנור, ולהפוך את העוגות החוצה, על מדפים קירור. כאשר מגניב, להפיץ ריבה או ריבה בין השכבות ואת שכבות העיתונות יחד.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מפזרים העליון של עוגה עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
8
בקערה גדולה, מערבבים פירות וסוכר יחד ביסודיות, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד לפחות 3 שעות כדי לתת למיצים להתחיל לרוץ.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
העברה לסיר שאינו מגיב גדול ומבשלים מעל חום בינוני עד בינוני נמוך עד אגסים מחוממים דרך, על 10 דקות ערבוב עם כף עץ כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
הסר מהחום כאשר התערובת צפופה.