עוגת פאי אוכמניות תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פאי אוכמניות תפוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 617 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 184 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת פירורים אוכמניות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. חמאה בתוך מחבת 9 אינץ ' springform.
בקערת מיקסר מצויד ההנעה, לערבב קמח, סוכר חום, מלח, 1 כפית קינמון, וחמאה על מהירות בינונית-נמוכה עד התערובת היא רק לחה ויוצרת להתפורר בגודל של אפונה קטנה.
לחץ בחוזקה 2/3 של התערובת לתוך התחתון ו 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
בקערה גדולה, לזרוק סוכר מגורען עם קורנפלור שנותר כפית קינמון.
מערבבים בפרוסות תפוחים, אוכמניות ומיץ לימון.
מניחים תערובת למחבת, לערום פרוסות תפוח בצורה מסודרת ככל האפשר (ראה הערה).
מפזרים את תערובת הפירורים הנותרים על גבי.
מניחים את המחבת על תבנית אפייה ואופים עד שהחלק העליון הוא זהוב והתפוחים רכים ומבעבעים, כ -90 דקות.
העבר מחבת למתלה תיל כדי להתקרר לפחות שעה לפני ההגשה.