קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פאי אוכמניות תפוחים

עוגת פאי אוכמניות תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פאי אוכמניות תפוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 617 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 184 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, עוגת פירורים אוכמניות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. חמאה בתוך מחבת 9 אינץ ' springform.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בקערת מיקסר מצויד ההנעה, לערבב קמח, סוכר חום, מלח, 1 כפית קינמון, וחמאה על מהירות בינונית-נמוכה עד התערובת היא רק לחה ויוצרת להתפורר בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לחץ בחוזקה 2/3 של התערובת לתוך התחתון ו 1 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערה גדולה, לזרוק סוכר מגורען עם קורנפלור שנותר כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים בפרוסות תפוחים, אוכמניות ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
מניחים תערובת למחבת, לערום פרוסות תפוח בצורה מסודרת ככל האפשר (ראה הערה).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים את תערובת הפירורים הנותרים על גבי.
8
מניחים את המחבת על תבנית אפייה ואופים עד שהחלק העליון הוא זהוב והתפוחים רכים ומבעבעים, כ -90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
העבר מחבת למתלה תיל כדי להתקרר לפחות שעה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'