קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג סולת

עוגת פודינג סולת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוז מוסקט טחון, קמח סולת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג סולת כתום, פודינג סולת חמוציות, ו פודינג סולת כתום עם שוקולד.

הוראות

1
מניחים 1/2 כוס סוכר בסיר כבד קטן על אש בינונית, ומבשלים עד שהסוכר הוא זהב (כ 5 דקות). מיד לשפוך סירופ סוכר לתוך צלחת סופל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול, להטות במהירות עד מעילים סוכר מקורמל בתחתית צלחת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
סם גסם ג
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מערבבים חלב וסוכר 1/2 כוס בסיר כבד גדול; מערבבים היטב. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום (להוסיף תמצית בשלב זה אם משתמשים במקום שעועית וניל); לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
4
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים תערובת חלב על חום בינוני. בהדרגה להוסיף קמח ומלח, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 12 דקות או עד עבה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף; מערבבים אגוז מוסקט. תערובת כפית לתוך צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד נפוחות וכמעט להגדיר. (עוגה תהיה מעט" jiggly " במרכז.) מגניב בצלחת 5 דקות. (עוגה תהיה deflate מעט על עמידה.) לשחרר את העוגה מן הצדדים של צלחת באמצעות מרית מתכת צרה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.
8
מגישים חמים או מקורר.