עוגת פודינג סולת
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוז מוסקט טחון, קמח סולת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג סולת כתום, פודינג סולת חמוציות, ו פודינג סולת כתום עם שוקולד.
הוראות
מניחים 1/2 כוס סוכר בסיר כבד קטן על אש בינונית, ומבשלים עד שהסוכר הוא זהב (כ 5 דקות). מיד לשפוך סירופ סוכר לתוך צלחת סופל 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול, להטות במהירות עד מעילים סוכר מקורמל בתחתית צלחת; להפריש.
מערבבים חלב וסוכר 1/2 כוס בסיר כבד גדול; מערבבים היטב. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום (להוסיף תמצית בשלב זה אם משתמשים במקום שעועית וניל); לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. להשליך שעועית.
מניחים תערובת חלב על חום בינוני. בהדרגה להוסיף קמח ומלח, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 12 דקות או עד עבה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף; מערבבים אגוז מוסקט. תערובת כפית לתוך צלחת מוכנה.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד נפוחות וכמעט להגדיר. (עוגה תהיה מעט" jiggly " במרכז.) מגניב בצלחת 5 דקות. (עוגה תהיה deflate מעט על עמידה.) לשחרר את העוגה מן הצדדים של צלחת באמצעות מרית מתכת צרה.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.