עוגת פודינג תפוחים-לחם
עוגת פודינג עם לחם תפוחים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, לחם קינמון וצימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ, פודינג לחם תפוח-אגוז, ו פודינג לחם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה 8 אינץ 'מרובע תבנית אפייה קו עם לסכל, משאיר 2 אינץ' overhang מכל הצדדים; חמאה לסכל.
מערבבים את רסק התפוחים, צימוקים, גרידת לימון וקינמון בקערה; להפריש.
מקציפים את החמאה המומסת, החלב והחלמונים בצלחת רדודה.
לטבול חצי פרוסות הלחם בתערובת הביצה ואת השכבה במחבת מוכן, זמירה לפי הצורך.
מורחים את תערובת רסק התפוחים על הלחם. טובלים את פרוסות הלחם הנותרות בתערובת הביצים ובשכבה העליונה.
אופים עד תערובת הביצים מוגדר הלחם הוא זהוב, על 35 דקות.
בינתיים, לנצח את החלבונים ביצה סוכר ממתקים בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים את שימורי משמש על גבי העוגה.
מורחים את תערובת ביצה לבן על גבי משמר, ויוצרים פסגות עם החלק האחורי של כף. חזור לתנור עד שהקצפת תהיה זהובה, 5 עד 7 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת, כ 1 שעה. הרם מתוך המחבת באמצעות רדיד לחתוך לריבועים.