עוגת פירורי אוכמניות
עוגת פירורי אוכמניות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. אם יש לך סוכר, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירורי אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות.
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערה. השתמש בקצות האצבעות כדי להתמזג עד שהתערובת דומה לאפונה גדולה. להכניס למקרר.
מחממים תנור ל 177°. מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
חותכים מעגל 9 אינץ ' של קלף; מקום במחבת. ערפל עם ספריי בישול.
הפוך עוגה: בקערה קטנה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. בקערה נפרדת, לנצח שמנת חמוצה, חמאה וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים וחלבון ביצה. לנצח עד מקציף, על 3 דקות. להתמזג וניל ויוגורט עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח עד רק בשילוב. מקפלים בגרגרים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים עוגה עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך 15 דקות לפני שיצא מחבת. לקלף קלף ולהפוך את העוגה בצד ימין למעלה על מדף להתקרר.