עוגת פירורי שיבולת שועל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו עוגת פירורי שיבולת שועל. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, מלח, סודה לשתייה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מאפינס פירורי שיבולת שועל תפוחים, פאי אפרסק תפוח פירורי שיבולת שועל ללא גלוטן, ו עוגת פירורי שיבולת שועל בננאן.
הוראות
כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה, ואת רמת עם סכין.
מערבבים בקערה את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך אגוז מוסקט), וחותכים פנימה את המרגרינה בעזרת בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. שומרים 1/2 כוס תערובת קמח לציפוי; מניחים בצד.
שלב את תערובת הקמח שנותרה, אבקת האפייה והסודה לשתייה, והוסף את מיץ התפוחים, תמצית הווניל והביצה. מקציפים את התערובת במהירות בינונית של מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה, ומקפלים פנימה את התפוח הקצוץ.
כף את הבלילה לתבנית עוגה עגולה בגודל 8 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול, ופזר את תערובת הקמח השמורה 1/2 כוס מעל הבלילה.
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות במרכז. מצננים את העוגה על רשת.