עוגת קטיפה אדומה פטל
עוגת קטיפה אדומה פטל יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 130 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך ג'ל מזון, הדובדבן סוכר, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. מתכונים דומים: עוגת קטיפה אדומה פטל, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז וקו את הבסיסים של 2 x 20cm סנדוויץ ' פחיות עם אפייה קלף. באמצעות מקציף יד חשמלי, להכות יחד את גלגלית סוכר וחמאה עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב בין כל תוספת.
מסננת את הקמח ואת אבקת הקקאו לקערה.
מוסיפים חצי לתערובת הביצים ומקפלים בזהירות.
מערבבים יחד את החמאה, חומץ, גבינת שמנת, פטל טהור וג ' ל מזון. מקפלים חצי תערובת חלב חמאה לתוך הבלילה עוגה ולחזור על התהליך עם תערובת הקמח ואת תערובת חלב חמאה.
כפית את התערובות המשולבות לתוך הפחים מוכנים שלך ומבשלים כ 25-30 דקות, עד שיפוד מוכנס יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 10 דקות לפני היציאה על מתלה תיל.
עבור הזיגוג, מערבבים יחד את הסוכר והחמאה עד רך וקרם, ולאחר מכן מערבבים בגבינת שמנת. סנדוויץ ' עוגות מקורר יחד עם חצי הציפוי, הוספת 150 גרם פטל טרי אם אתה רוצה, ואז להפיץ את הציפוי הנותרים על גבי. ישמור עד 3 ימים במקום קריר.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
עוגת קטיפה אדומה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "