עוגת קפה בלקברי-אפרסק
עוגת קפה אוכמניות-אפרסק עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת אפרסקים אוכמניות קפה, עוגת קפה אוכמניות, ו עוגת קפה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, פועם היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת springform משומנת ומשורנת 9 אינץ'; העליון עם אפרסקים פרוסים אוכמניות. לצבוט את חתיכות 1 אינץ ' של ציפוי Streusel, ושחרר על פירות.
אופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות עד 1 שעה ו 20 דקות או עד מרכז העוגה מוגדר. (מפרט עץ מוכנס במרכז לא ייצא נקי.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט (על 1 1/2 שעות). אבק עם אבקת סוכר.
הערה: מצאנו כי באמצעות מחבת מבריק או בצבע בהיר נתן לנו את התוצאות הטובות ביותר. אם יש לך מחבת כהה, לעטוף את החלק החיצוני של המחבת עם רדיד אלומיניום כבד חובה כדי לקבל תוצאה דומה.
עוגת קפה אפרסק: להשמיט אוכמניות. להגדיל אפרסקים 3 כוסות פרוס (כ 3 אפרסקים גדולים, 7 עוז. כל). המשך עם המתכון לפי ההוראות.