עוגת קפה קינמון-אגוז
עוגת קפה קינמון-אגוז דורשת כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -6 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 288 קלוריות . אם יש לכם קינמון טחון, קמח, אגוזי מלך וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כארוחת בוקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 34% , המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קפה אגסים ואגוזים , עוגת קפה אגוזי פטל ועוגת קפה ללא ביצה קינמון .
הוראות
בקערה גדולה, קיצור שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם החלב וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מעבירים ל-9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. בקערה קטנה מערבבים את הקמח, הסוכר והקינמון; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה אגוזים.
אופים ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.