עוגת קרם וניל
גשו לסופר וקנו סטיביה נוזלית, תמצית ונילן, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו לחמניות שמנת חמוצה שרי-וניל עם ממרח קרם וניל, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 163°. ערפל קל מחבת פאי 9 או 10 אינץ ' עם שמן ריסוס.
בקערה גדולה, לשלב את קמח השקדים, קמח פקאן, ממתיק, ואבקת אפייה ו whisk עד מעורב היטב.
מוסיפים את החמאה, החלב והוניל ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות. הבצק יהיה נוקשה דמוי playdough.
שים את הבצק במחבת מוכנה ערפל קל את החלק העליון של הבצק עם שמן ספריי.
מורחים את הבצק עם האצבעות, לוחצים אותו בשכבה זוגית כדי ליישר את המחבת. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג כדי לעזור למנוע בועות וכיסי אוויר.
מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום, ואז אופים במשך 10 דקות. לסובב את המחבת ואופים במשך 7 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים 3 עד 5 דקות נוספות, עד הבצק הוא מוצק למגע ופשוט מתחיל חום.
עבור המילוי: יש את piecrust מוכן. במחבת רוטב כבד, לשלב את החלב וחצי של Splenda ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד כמעט רותח.
בינתיים, לשלב את הביצים, Splenda הנותרים, ואת קמח שקדים להקציף עד מעורבב היטב. מצקת על רבע מתערובת חלב חם לתערובת הביצה ולטפטף לשלב. לאחר מכן, מצקת עוד רבע של חלב חם לטאטא לשלב; זה יהיה בהדרגה לחמם את הביצים מבלי לקמט אותם.
מנמיכים את החום למדיום, יוצקים את תערובת הביצה, ומקציפים עד מעורבב היטב. לעבור לכפית עץ ולבשל, ערבוב לאט וכל הזמן כדי למנוע צריבה ולשמור על הביצים מ מסתלסל. ברגע שהתערובת כמעט מבעבעת, עם מבעבע יציב אך עדין לאורך כל הדרך, להסיר מהחום. התערובת תתעבה מעט, אבל לא כמו קרם מאפה מסורתי; זה יהיה יותר כמו רוטב.
מוסיפים את החמאה, הוניל והסטיביה הנוזלית ומקציפים בעדינות עד שהחמאה נמסה ונעלמת לתערובת. אם התערובת נראית מגורענת או גבשושית, להקציף עד חלקה. אם זה מתקרש, אל תדאג, פשוט תוציא את הגושים הכי טוב שאתה יכול.
תן לתערובת להתקרר עד שתוכל לגעת בחלק החיצוני של הסיר במשך יותר מ 5 שניות.
מפזרים את הג ' לטין ולהקציף כדי להפיץ אותו באופן שווה. זה לא להתמוסס לחלוטין בהתחלה, אבל כמו פודינג מתקרר הג ' לטין יהיה לרכך ולהתחיל לחזק את פודינג.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף בחוזקה על החלק העליון של הסיר כדי למנוע את פודינג מליצור עור. לאחר כ -30 דקות, כאשר פודינג הוא רק מעט חם למגע, לשים אותו במקרר עד מקורר לחלוטין.
הסר אותו מהמקרר ולהקציף או להשתמש במערבל יד חשמלי כדי שוט המילוי עד שהוא הופך רך, על 1 עד 2 דקות.
יוצקים אותו לתוך קליפת העוגה prebaked, להפיץ אותו בשכבה אפילו. ערפל את פני השטח עם שמן ריסוס, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות.
וריאציה: עוגת קרם קוקוס קל טוסט 3/4 כוס (2.25 עוז / 64 גרם) של קוקוס מיובש מגורר לא ממותק (ראה עצה, עמוד 150). שמור 2 כפות של קוקוס לטאטא את השאר לתוך פודינג לאחר שהוא מתקרר; בנוסף לספק מרקם, טעם, וסיבים, זה יהיה fluff את פודינג יפה. המשך לפי ההוראות במתכון. לאחר לקישוט העוגה עם קצפת, מפזרים את הקוקוס השמורה באופן שווה מעל.