קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קרם וניל

עוגת קרם וניל
גשו לסופר וקנו סטיביה נוזלית, תמצית ונילן, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו לחמניות שמנת חמוצה שרי-וניל עם ממרח קרם וניל, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 163°. ערפל קל מחבת פאי 9 או 10 אינץ ' עם שמן ריסוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב את קמח השקדים, קמח פקאן, ממתיק, ואבקת אפייה ו whisk עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ממתיקממתיק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החמאה, החלב והוניל ומערבבים עם כפית גדולה במשך 1 עד 2 דקות. הבצק יהיה נוקשה דמוי playdough.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
שים את הבצק במחבת מוכנה ערפל קל את החלק העליון של הבצק עם שמן ספריי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים את הבצק עם האצבעות, לוחצים אותו בשכבה זוגית כדי ליישר את המחבת. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים עם מזלג כדי לעזור למנוע בועות וכיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מכסים את הקצוות בנייר אלומיניום, ואז אופים במשך 10 דקות. לסובב את המחבת ואופים במשך 7 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים 3 עד 5 דקות נוספות, עד הבצק הוא מוצק למגע ופשוט מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבור המילוי: יש את piecrust מוכן. במחבת רוטב כבד, לשלב את החלב וחצי של Splenda ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד כמעט רותח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
SplendaSplenda
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
בינתיים, לשלב את הביצים, Splenda הנותרים, ואת קמח שקדים להקציף עד מעורבב היטב. מצקת על רבע מתערובת חלב חם לתערובת הביצה ולטפטף לשלב. לאחר מכן, מצקת עוד רבע של חלב חם לטאטא לשלב; זה יהיה בהדרגה לחמם את הביצים מבלי לקמט אותם.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
SplendaSplenda
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מנמיכים את החום למדיום, יוצקים את תערובת הביצה, ומקציפים עד מעורבב היטב. לעבור לכפית עץ ולבשל, ערבוב לאט וכל הזמן כדי למנוע צריבה ולשמור על הביצים מ מסתלסל. ברגע שהתערובת כמעט מבעבעת, עם מבעבע יציב אך עדין לאורך כל הדרך, להסיר מהחום. התערובת תתעבה מעט, אבל לא כמו קרם מאפה מסורתי; זה יהיה יותר כמו רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מוסיפים את החמאה, הוניל והסטיביה הנוזלית ומקציפים בעדינות עד שהחמאה נמסה ונעלמת לתערובת. אם התערובת נראית מגורענת או גבשושית, להקציף עד חלקה. אם זה מתקרש, אל תדאג, פשוט תוציא את הגושים הכי טוב שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
סטיביה נוזליתסטיביה נוזלית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
תן לתערובת להתקרר עד שתוכל לגעת בחלק החיצוני של הסיר במשך יותר מ 5 שניות.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מפזרים את הג ' לטין ולהקציף כדי להפיץ אותו באופן שווה. זה לא להתמוסס לחלוטין בהתחלה, אבל כמו פודינג מתקרר הג ' לטין יהיה לרכך ולהתחיל לחזק את פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף בחוזקה על החלק העליון של הסיר כדי למנוע את פודינג מליצור עור. לאחר כ -30 דקות, כאשר פודינג הוא רק מעט חם למגע, לשים אותו במקרר עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
הסר אותו מהמקרר ולהקציף או להשתמש במערבל יד חשמלי כדי שוט המילוי עד שהוא הופך רך, על 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
יוצקים אותו לתוך קליפת העוגה prebaked, להפיץ אותו בשכבה אפילו. ערפל את פני השטח עם שמן ריסוס, ואז לכסות עם ניילון לעטוף במקרר עד מקורר ביסודיות, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
וריאציה: עוגת קרם קוקוס קל טוסט 3/4 כוס (2.25 עוז / 64 גרם) של קוקוס מיובש מגורר לא ממותק (ראה עצה, עמוד 150). שמור 2 כפות של קוקוס לטאטא את השאר לתוך פודינג לאחר שהוא מתקרר; בנוסף לספק מרקם, טעם, וסיבים, זה יהיה fluff את פודינג יפה. המשך לפי ההוראות במתכון. לאחר לקישוט העוגה עם קצפת, מפזרים את הקוקוס השמורה באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר