עוגת קרם תפוזים-שקדים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קליפת תפוז, ריבת משמש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת חפרפרת עם גלידת דובדבנים-שקדים, תמרינד אנגלייז, וקרמל כתום, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו פריחת תפוזים עוגת קרם שקדים.
הוראות
1
להביא חלב וקליפה כתומה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד; להסיר מן החום. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים בקערה גדולה כדי להתמזג. עם ריצת מכונה, להוסיף סוכר ומכה עד התערובת היא צהוב בהיר ועבה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים קמח, מכים עד לשלב טוב. בהדרגה להכות בתערובת חלב חם. להחזיר פודינג לאותו סיר. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום; להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
העברת קרם מילוי לקערה בינונית; הקש פלסטיק לעטוף על פני השטח. לקרר מילוי קרם לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
להביא סוכר 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים 5 דקות, מסתחרר מחבת מדי פעם. סירופ מגניב מעט. מערבבים בגרנד מרנייה. כיסוי; צמרמורת עד קר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
Grand Marnier
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 177°. חמאה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. קו כל מחבת עם נייר קלף עגול. להביא חלב וחמאה כמעט להרתיח בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים בקערה גדולה במהירות גבוהה 2 דקות. בהדרגה לנצח 1 1/2 כוסות סוכר, 1 כף בכל פעם. לנצח עד תערובת הוא צהוב ועבה בהיר, גירוד למטה הצדדים מדי פעם, על 5 דקות. להפחית את המהירות בינונית גבוהה; להוסיף וניל. בהדרגה להכות בתערובת חלב חם בזרם יציב. מיד להוסיף מרכיבים יבשים לנצח עד רק מעורבב, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה (הבלילה יהיה דק).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים 3 כפיות קליפת תפוז. במהירות לחלק את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
5
אופים עד עוגות זהובות, להתרחק הצדדים של מחבתות, באביב בחזרה כאשר לחוץ במרכז, כ -30 דקות. מגניב מחבתות על מתלה 10 דקות. הפוך עוגות; לקלף נייר קלף. הפעל עוגות בצד ימין למעלה על מתלה מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בפלסטיק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך את הקליפה ואת הדורית הלבנה מתפוזים. עבודה על מסננת להגדיר מעל קערה גדולה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מעבירים מקטעים כתומים למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
Beat שמנת 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה עד קרם מחזיק פסגות. מקפלים 1/2 כוס קצפת לתוך מילוי שמנת, ולאחר מכן לקפל amaretti כתוש הנותרים 1 כפית קליפת תפוז מגוררת. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל שכבת עוגה אופקית במחצית, יצירת 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קובצי Cookie של Amaretti
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מקום 1 שכבה על צלחת, בצד לחתוך; מברשת בנדיבות עם סירופ (כ 6 כפות).
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מורחים 3/4 כוס מילוי מעל. סדר 1 שכבה של מקטעים כתומים (על 2
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
11
מעל מילוי. חזור על שכבות פעמיים נוספות עם עוגה, סירופ, מילוי, ומקטעים כתומים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד חתוך למטה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
3 תותים קפואים ללא סוכר
12
עוגת מברשת עם סירופ. מילוי שקית מאפה מצויד טיפ כוכב גדול עם 1 כוס קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
מורחים את הקצפת שנותרה מעל וצדדים של עוגה. קצפת בשושנים מסביב לקצה העליון של העוגה. מרכז כיסוי עם מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
מברשת תפוזים עם ריבת משמש מומסת. מקררים את העוגה 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)