קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרמל אגוז

עוגת קרמל אגוז
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? טארט קרמל אגוז יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, חמאה, גלגלית סוכר, וחצי אגוז. מתכונים דומים: עוגת אגוזים עם קרמל, עוגת שוקולד, קרמל ואגוזים, ו טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד.

הוראות

1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הקמח במעבד מזון עם חמאה וסוכר, ומערבבים עד שהוא יוצר פירורי לחם משובחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את חלמון הביצה ו 1-2 כפות מים קרים, ואת הדופק לעשות בצק מוצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
הכינו פח 24 ס " מ. בקצרה ללוש את המאפה על משטח מקומח קלות, ואז להתגלגל סביב 5 ס " מ גדול יותר מאשר בדיל שלך. הרם על הפח בעזרת המערוך שלך, ולאחר מכן לחץ לתוך הפינות באמצעות האצבע. אל תגזום את המאפה. ממלאים את מאפה עם סיבוב של אפייה אפייה שעועית אפייה. צ ' יל במשך 10 דקות. Blindbake במשך 10 דקות, להסיר את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את המילוי, לשים את הסוכר במחבת גדולה עם 3 כפות מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חום בעדינות, ערבוב כדי להמיס את הסוכר. כאשר הסוכר הוא מומס לחלוטין, להגדיל את החום ואת הבועה עד הסירופ הפך צבע קרמל עשיר.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
7
הסר מהחום ומערבבים בחמאה עד שהיא מומסת, ולאחר מכן מערבבים בקרם. חזור לחום ומרתיח קשה, ערבוב עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי להשאיר פער על בסיס המחבת כאשר אתה מצייר את הכף שלך על זה. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
ממלאים את מאפה עם תערובת אגוז, מפלס אותו במזלג. חזור לתנור במשך 8-10 דקות עד המילוי מבעבע. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת בזהירות מן הפח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים חם או קר.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "