קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגת רעידת אדמה

עוגת רעידת אדמה
אם יש לכם תערובת עוגת שוקולד גרמנית בתוספת ביצים, סוכר ממתקים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת רעידת אדמה, עוגת רעידת אדמה, ו עוגת רעידת אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף 9×13 אינץ ' תבנית אפיית תבנית ביסודיות עם חמאה. אם משתמשים בצלחת זכוכית, מחממים ל-32
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים את הקוקוס על החלק התחתון של המחבת, ואז שכבה עם האגוזים והשוקולד chips.In קערה בינונית, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, להכות את החמאה מרככת, גבינת שמנת, ממתקים סוכר ווניל עד smooth.In קערת ערבוב גדולה, באמצעות אותו מערבל (אתה לא צריך לנקות אותו), להכות את תערובת העוגה ומרכיבים אחרים הנקראים על תיבת (ביצים, שמן ומים) עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את תערובת העוגה על תערובת הקוקוס.זרוק כפיות של תערובת גבינת שמנת על תערובת העוגה בעדינות להפיץ אותו כדי להפוך שכבה אחת אפילו. אל תפיץ את זה כל הדרך לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
אופים במשך 40 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תן לעוגה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז להעביר אותו למקרר ולהתקרר לפני ההגשה. אתה יכול להגיש אותו מקורר או להחזיר אותו לטמפרטורת החדר לאחר מצמרר, אבל מצמרר עושה את זה קל יותר לחתוך.