עוגת שוקולד גרמנית הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית III (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f ומחבתות עוגת שמן. תחתיות של מחבתות עם סיבובים של קלף או נייר שעווה. מנפים יחד סוכר, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
קערה
תנור
2
להקציף יחד חלב מלא, חמאה, ביצה שלמה, חלמון, וניל, תמצית שקדים בקערה גדולה אחרת עד רק בשילוב. מקציפים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה, ואז להכות על מהירות גבוהה 1 דקה. הפחת מהירות נמוכה והכה במים עד רק בשילוב (הבלילה תהיה דקה). מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה (כ 1/2 כוסות למחבת) ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של מחבתות וסיבוב אותם 180 מעלות באמצע האפייה, עד שבוחן יוצא נקי, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
חלב מלא
ביצה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
מים
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
תנור
מקציף
קערה
מחבת
3
שכבות מגניב מחבתות על מדפים 15 דקות. הפעל סכין דק סביב קצוות של מחבתות ולהפוך שכבות על מדפים. בזהירות להסיר נייר קלף או שעווה ושכבות מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
סכין
1
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים קוקוס במחבת אפייה רדודה גדולה ופקאנים באחרת.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פקאנים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים פקאנים בשליש העליון של התנור והקוקוס בשליש התחתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
פקאנים
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר מחבתות מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
יוצקים חלב מרוכז לתוך צלחת עוגה עמוקה 9 אינץ ' ומכסים בחוזקה עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
7
אופים חלב באמבט מים באמצע התנור 45 דקות. מילוי תבנית אפייה עם מים כדי להגיע באמצע צלחת עוגה ואופים חלב עד עבה וחום, כ 45 דקות יותר.
העברת זיגוג כוס 1 לקערה, הזמנת זיגוג שנותר בטמפרטורת החדר במחבת. זיגוג צ ' יל בקערה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה ומתפשט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
1
שים שכבת עוגה 1 על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה (כדי לתפוס זיגוג עודף). זרוק חצי מילוי קוקוס על ידי כפיות באופן שווה על פני השכבה בעדינות להפיץ עם מרית רטובה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת ולהתפשט עם מילוי שנותר באותו אופן. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה ולהפיץ זיגוג מקורר באופן שווה מעל בצד של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מרית
2
זיגוג שמורות חום במחבת על חום נמוך, ערבוב, עד מבריק ו pourable, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
יוצקים זיגוג באופן שווה על גבי עוגה, לוודא שזה מעילים הצדדים. לנער מתלה בעדינות זיגוג חלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
4
עוגת צמרמורת עד המשרד, על 1 שעה.
5
עוגת העברה לצלחת.
1
* העוגה שומרת, מכוסה ומקורר, 3 ימים. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* לטיפול קל יותר בעת הרכבת עוגה, מניחים שכבה תחתונה על קרטון עגול או התחתון נשלף של מחבת טארט או עוגה.