קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד חלב קרמל מלוח

עוגת שוקולד חלב קרמל מלוח
עוגת שוקולד חלב קרמל מלוחה דורשת כ 2 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל 826 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר חום, שוקולד חצי מתוק, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס חלב קרמל מלוח, שוקולד חלב וקרמל מלוח גסטטו סנט-כבוד, ו עוגת שוקולד שש שכבות של קרמל מלוח עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את השוקולדים שלך בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מכניסים את הסוכר ו 1/2 כוס מים לסיר ומניחים על אש בינונית. מערבבים עד שהסוכר מתמוסס ומביאים לרתיחה. ברגע שזה קורה, הפסיקו לערבב ותנו לו לרתיחה עד שהוא הופך לצבע ענברי, 8 עד 10 דקות בערך. (אם אתה חושב שהוא זקוק לערבוב נוסף, מברישים את דפנות התבנית במברשת מאפה רטובה, ומערבבים את כל התערובת, מרימים את הסיר עצמו בידית, נזהרים לא לגעת בקרמל אחרת הוא עלול להתגבש.) ברגע שהמיסה מגיעה לצבע אמבר כהה, הורידו את החום. עמדו לאחור מהסיר והוסיפו את השמנת לאט מאוד, תוך ערבוב בעזרת מרית חסינת חום. (אם אתה עצבני מהאדים, לבש כפפת מטבח כדי להגן על היד שלך.) ממשיכים לערבב עד שהכל משולב. לאחר שהתערובת חלקה מערבבים פנימה את המלח הדק. מורידים את האש ויוצקים את הקרמל על קערת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
מלח משובחמלח משובח
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מקציפים לשילוב, מוודאים שכל השוקולד נמס. פופ במקרר במשך כ 1 שעה עד צונן לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוציאים את הציפוי מהמקרר ומקציפים אותו במיקסר ידני רק עד שהוא הופך למריחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את החמאה לחתיכות ומערבבים עד שהכל משולב. קפוץ חזרה למקרר לשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש עוגה, בצד שטוח כלפי מעלה. (אתה רוצה את העוגה בצד שטוח כלפי מעלה, כך שכשאתה נכנס אליה יהיו לך שכבות נחמדות ואחידות.) מפזרים באופן שווה 2 כוסות של הקפוא מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מפזרים פתיתי מלח ים, ואז שמים מעל את שכבת העוגה השנייה, בצד שטוח כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
מורחים את שאר הציפוי מעל החלק העליון ובצידי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מפזרים את החלק העליון עם פתיתי מלח נוספים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
שים מתלה באמצע התנור ומחמם את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה 2 (9 על 2 אינץ') תבניות עוגה עגולות ללא מקל. מרפדים את החלק התחתון של כל אחד מהם בסיבוב נייר קלף ואז מחממים את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח יחד על נייר אפייה. בעזרת מערבל חשמלי במהירות בינונית - גבוהה, קרם את החמאה והסוכרים עד לקבלת אור ותפוח, 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מערבבים עד להטמעה מלאה לפני הוספת כל ביצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מערבבים פנימה את השוקולד והווניל, מקפידים לשלב ממש טוב. הופכים את המיקסר לנמוך ומוסיפים לאט את החומרים היבשים, לסירוגין עם חלב החמאה, ב -3 מנות, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח. הקפד לתת לו לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
יוצקים חצי מהבלילה בכל תבנית ומורחים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית או סכין חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
אופים עד שקיסם יוצא נקי, 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
הסר את המחבתות למדפים ואפשר לעוגות להתקרר למשך 10 דקות בערך. שחררו את שולי העוגה מהתבנית בעזרת סכין ואז הפכו אותם למתלים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוציאים את הנייר ומניחים לעוגות להתקרר לחלוטין.

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חצי מתוק או מריר, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק או מריר, קצוץ דק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרwell-מזועזע חמאה (או 1 כוס חלב בתוספת 1 כף מיץ לימון)well-מזועזע חמאה (או 1 כוס חלב בתוספת 1 כף מיץ לימון)4ביצים, בטמפרטורת החדר במשך 30 דקותביצים, בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז510חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חלב, קצוץ דקשוקולד חלב, קצוץ דק12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלח ים משובחמלח ים משובח1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם16שרימפס וורידיםפתיתי מלח ים (מומלץ: מלדון)פתיתי מלח ים (מומלץ: מלדון)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מריר למחצה, נמס ומקוררשוקולד מריר למחצה, נמס ומקורר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ2מקלותחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביותחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות2מקלותחמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומן מחבתחמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומן מחבת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "