עוגת שוקולד עם מילוי גבינה
לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר, ביצה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד עם ברי מעורב ומילוי גבינת שמנת, עוגת רול קטיפה אדומה עם מילוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת שוקולד עם מילוי גבינת שמנת & אגוז-ציפוי סוכר.
הוראות
מניחים בקערה; כיסוי וצינה.
שלב 1/2 כוס סוכר, שמן וביצה בקערה גדולה; הכה במהירות בינונית של מערבל עד עבה וחיוור (כ 5 דקות).
להוסיף יוגורט וניל; לנצח היטב.
מערבבים היטב קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח.
הוסף לתערובת ביצים; הכה היטב. תניח בצד את החובט.
מקציפים 3 חלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) וקרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך הבלילה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הנותרת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי; לתת מגניב במחבת 10 דקות.
הסר מן המחבת; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
באמצעות סכין משונן, עוגת פיצול לשלישים אופקית.
מברשת כל אחד מ 4 צדדים לחתוך של עוגה עם 1 כף קאלה.
מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על מגש הגשה; להפיץ עם מילוי ריקוטה כוס 1. מסדרים 3/4 כוס תותים מעל מילוי ריקוטה, העליון עם שכבת עוגה באמצע.
מורחים עוגה עם מילוי ריקוטה שנותר, ומסדרים את התותים הנותרים מעל מילוי ריקוטה; למעלה עם שכבת העוגה הנותרת. כיסוי וצינה במשך 24 שעות. כדי לשרת, לנפות אבקת סוכר מעל העוגה.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.