עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר
זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו קרם, תמצית ונילן, קמח לעוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם רוטב שוקולד-לבן תות, עוגת שוקולד פאונד עם רוטב תות ושעועית וניל קצפת, ו עוגת ליטרת שוקולד מרירה-מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°. חמאה וקמח 9x5x3 אינץ מחבת כיכר מתכת. לנפות קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף סוכר; לנצח עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים שמנת חמוצה ווניל.
הוסף מרכיבים יבשים ב 3 תוספות, להכות היטב לאחר כל תוספת. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
מעביר את הבלילה למחבת. חלק עליון.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 35 דקות. מגניב במחבת על מתלה 15 דקות. הפעל סכין בין הצדדים מחבת ועוגה; להפוך את העוגה על מתלה. מגניב. לעטוף בנייר כסף; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 יום. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. חנות עטופה בנייר כסף בטמפרטורת החדר.)
חותכים עוגת פאונד לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
מניחים פרוסת עוגה 1 על כל אחד 10 צלחות. תותים ממותקים בכפית וכדור גלידה לצד.
טפטוף עם רוטב שוקולד מריר ומגישים.