עוגת שיפון אננס מתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה משמש 12. לקינוח הזה יש 329 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו מלח, סוכר קונדיטורים, קרם אבנית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. עוגת שיפון קקאו חמה {אופים פרוסת העוגה}, עוגת שיפון קקאו חמה {אופים פרוסת העוגה}, ו עוגת שיפון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. בקערה קטנה מקציפים את החלמונים, מיץ האננס, השמן וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
3
בקערה אחרת מקציפים חלבונים וקרם אבנית עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לבלילה. כף בעדינות לתוך 10 אינץ ' לא משומן. מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב-325 למשך 55-60 דקות או עד שהעליון קופץ לאחור כשנוגעים בו קלות. מייד להפוך מחבת; מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הפעל סכין סביב צינור המחבת הצדדי והמרכזי.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוציאים את העוגה לצלחת הגשה.
8
שלב את הסוכר, החמאה ומספיק מיץ האננס של הקונדיטורים כדי להשיג עקביות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
9
מטפטפים מעל העוגה, ומאפשרים לזיגוג כלשהו לעטוף את הצדדים.
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.