עוגת שיפון דלעת של מרי
עוגת שיפון הדלעת של מרי דורשת בערך 4 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 226 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 6 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 20%. מתכונים דומים: פאי דלעת מתובל זרעי דלעת, עוגת שיפון דלעת, ו דלעת שיפון פאי אני.
הוראות
מערבבים את פירורי קרקר הגרהם, 1 כפית קינמון, 3 כפות סוכר והחמאה המומסת יחד בקערה, ולוחצים את תערובת הקרום לתחתית צלחת פאי בגודל 9 אינץ', לוחצים את הפירורים במעלה הצד של הצלחת. מצננים עד שהקרום יציב, כ-30 דקות.
יוצקים את המים לקערה ומפזרים את הג ' לטין על המים. אפשר לג ' לטין להתרכך במים כ -5 דקות.
מערבבים בסיר את הדלעת, החלמונים, 1/2 כוס סוכר, חלב, מלח, ג ' ינג ' ר ו -1 / 4 כפית קינמון ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים את התערובת על אש בינונית-נמוכה עד שהיא כמעט מגיעה לרתיחה, ומבשלים עד שהיא מסמיכה, תוך ערבוב מתמיד, כ -5 דקות; מערבבים פנימה את הג 'לטין והמים עד להמסת הג' לטין.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים במיקסר חשמלי עד שהם יוצרים פסגות רכות; מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר ותמצית הווניל עד שהתערובת מבריקה. מקפלים קלות את החלבונים לתערובת הדלעת, ושומרים כמה שיותר אוויר בתערובת. גורפים את תערובת הדלעת לקרום קרקר הגרהם. מצננים מספר שעות או לילה.