קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שמן זית שוקולד

עוגת שמן זית שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שמן זית שוקולד. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לכם ארוחת שקדים, שמן זית רגיל, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגת שמן זית שוקולד וקלמנטיין. העוגה שלי, ו עוגת שמן זית שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. משמנים מחבת עוגה בצורת 9 אינץ ' עם מעט שמן בסיס קו של מחבת עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנפות אבקת קקאו לתוך קערה ולטפטף במים רותחים עד שיש לך חלקה, chocolaty, עדיין נוזל (אבל רק רק) להדביק.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף תמצית וניל ולהניח בצד כדי לתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בקערה קטנה, לשלב ארוחת שקדים (או קמח) עם סודה לשתייה קמצוץ של מלח.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לשים סוכר, שמן זית וביצים לתוך קערה של מערבל freestanding עם מצורף משוט (או להשתמש בקערה אחרת ו whisk). לנצח במרץ עד התערובת היא נר חיוור, סודה, מעובה ושמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הפעל את מהירות מערבל קצת והכה בתערובת קקאו. לאט להוסיף תערובת שקדים-ארוחה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כבה את המיקסר. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים קצת עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
9
אופים עד הצדדים של העוגה נקבעים מאוד במרכז, על גבי, עדיין נראה מעט לח, 40 עד 45 דקות. בודק עוגה צריך לבוא בעיקר נקי אבל עם כמה פירורי שוקולד דביקים נצמדים אליו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
תן לעוגה להתקרר במחבת שלה על מתלה תיל במשך 10 דקות. קלות הצדדים של עוגה עם מרית מתכת קטנה ועוגת האביב מתוך מחבת. השאירו להתקרר לחלוטין או להגיש חם עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף