לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת התפוחים של מחוז אדמס. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו מגיש 16 . מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם מלח, קמח, תמצית ונילן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 336 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אדמס לחלץ עוגה, יריד המחוז עוגת קטיפה אדומה, ו סמואל אדמס בוסטון לאגר חזיר זיגוג עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, אבקת האפייה, 2 כוסות הסוכר, השמן, הביצים, מיץ התפוזים, המלח והווניל. מקציפים עד לאיחוד יסודי. בקערה אחרת זורקים תפוחים עם קינמון ושאר הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים שליש מהבלילה ב -10 אינץ ' משומן. מחבת צינור. מכסים במחצית מהתפוחים. חזור על שכבות. כף את הבלילה שנותרה מעל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 2 שעות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 20 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין. רגע לפני ההגשה, אבק עם סוכר של קונדיטורים אם רוצים.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת תפוחים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "