המתכון פאי תפוחים עבה במיוחד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 408 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך חמאה, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מילקשייק תות עבה במיוחד, Crockpot הקל ביותר צ'ילי עוף לבן עבה במיוחד, ו Extran קל עוגת אוכמניות תפוח.
הוראות
1
1 התחל עם הקרום. במעבד מזון, לשלב קמח, שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3
הוסף חלב 1 כף בכל פעם, פועם עד התערובת מתמצקת לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
הסר בצק ממכונה וצורה לתוך 2 דיסקים. לעטוף כל בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה.2 בעוד הבצק מתקרר, להתחיל לבשל את התפוחים.
מעבירים תפוחים למחבת גדולה, עבה מכוסה תחתית או תנור הולנדי ומבשלים, מכוסה, על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רק במכרז כאשר דקר עם מזלג , אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם-כ 15 עד 20 דקות (אבל לא כל כך הרבה זמן לתפוחים להפוך רסק תפוחים, לשים תפוחים במסננת על קערה כדי לנקז נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לנקז כמה שיותר מיץ ככל האפשר.3 מחממים תנור ל 218° עם תבנית אפייה על מתלה על השלב הנמוך ביותר של התנור.4 בחזרה לקרום. בעוד התפוחים הם קירור וניקוז, להסיר דיסק קרום אחד מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות.
10
מפזרים קצת קמח על גבי הדיסק.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה. כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מוסיפים כמה סוכריות קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק. בעדינות לקפל לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכל
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מניחים על צלחת עוגה 9 אינץ', הזדנבות הקפל עם מרכז המחבת. בעדינות להתפתח ולחץ למטה כדי בשורה את צלחת העוגה עם הבצק.5
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
תוסיף את המילוי לעוגה.
15
מוסיפים את מילוי התפוחים למחבת הפאי המצופה בבצק. שפרינק על 1 כף של מיץ לימון. נקודה עם חמאה.6
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
16
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. בעדינות להתהפך על החלק העליון של התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang. מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג. להבקיע את החלק העליון של העוגה עם ארבעה חתכים ארוכים 2 אינץ', כך קיטור מעוגת הבישול יכול לברוח. מקציפים חלמון ביצה עם קרם ומברשת על פני העוגה עם מברשת מאפה.7 להגדיר עוגה על תבנית אפייה שחומם מראש (כדי לתפוס כל מיצים שעשויים לברוח מן העוגה בזמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
אופים ב 218° במשך 15 דקות. מנמיכים את החום ל375 ומבשלים במשך 50 דקות נוספות, עד מילוי בועות במרכז והקרום הופך חום זהוב. מגניב על מתלה תיל במשך 1 1/2 שעות.