קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Blackout מוקה

עוגת Blackout מוקה
עוגת מוקה האפלה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", "קורנפלור", "סוכר מגורען", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו עוגת Blackout, עוגת ההאפלה החדשה בברוקלין, ו עוגת Blackout ברוקלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע. מעילים 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם חמאה ואבק עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קקאו, קמח, אבקת אספרסו, סודה לאפייה, ואבקת אפייה עד משולב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סודה לשתייהסודה לשתייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
מערבבים את הסוכר, שמן, ביצים, וניל ומלח בקערה גדולה נפרדת, ומקציפים עד בשילוב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים את החלב וקפה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים 1/3 מתערובת החלב לתערובת הסוכר / ביצה ומקציפים עד שרק שולבו.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להוסיף 1/3 של תערובת הקמח, ולהקציף עד חלקה. המשך עם תערובת חלב וקמח הנותרים, לסירוגין בין כל לטאטא עד שכל החומרים הם רק משולבים וחלק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
8
שים את המחבתות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים, סיבוב גיליון האפייה 180 מעלות באמצע, עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי, על 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
הסר את העוגות מהתנור ולתת להם לנוח, במחבת, על מדף קירור במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
הסר את העוגות מן המחבתות, להתקרר לחלוטין לפני שתמשיך.
1
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, אבקת קקאו, אבקת אספרסו ומלח בסיר בינוני ו whisk לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אבקת קקאואבקת קקאו
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
לטאטא בחלב ווניל עד משולב לחלוטין ואת התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להקציף את החלמונים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ובועות, כ 7 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה לחלוטין, על 1 דקה יותר.
5
הסר מהחום ומיד להוסיף את השוקולד והחמאה, ומערבבים עד מומס בשילוב שווה. שים לעטוף פלסטיק ישירות על פני השטח של הפודינג וצינה לפחות 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
כדי להרכיב: לארגן 1 של העוגות על צלחת עוגה שטוחה העליון עם 1/3 של הפודינג, מתפשט באופן שווה וכמעט עד הקצוות. למעלה עם עוגה שנייה ואז להשתמש בפודינג שנותר כדי להקפיא את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה.
7
לחץ על פירורי עוגיות לתוך הצדדים העליון של העוגה. להרים כל פירורים שנפלו ולהחיל אותם, לחיצה בעדינות כדי לכסות את העוגה לחלוטין. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי עוגיותפירורי עוגיות
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
עבור קצפת: בקערה בינונית, להוסיף את הקרם לטאטא עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים את הרום וממשיכים להקציף עד נוקשה והקרם נדבק להקציף.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מגישים קצפת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים10קצת קישואים קצוציםחמאה, למחבתותחמאה, למחבתות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרוופלים שוקולד תיבת, מרוסק לפירורים (על (מומלץ: ופלים שוקולד המפורסם נביסקו)וופלים שוקולד תיבת, מרוסק לפירורים (על (מומלץ: ופלים שוקולד המפורסם נביסקו)3קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה1גבינת פרמזן מגוררתרום כההרום כהה3largesחלמוניםחלמונים3larges(חלקית &)(חלקית &)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית113פלפל האבנרושוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה מבושל חזקקפה מבושל חזק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח שולחןמלח שולחן2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח שולחןמלח שולחן2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו לא ממותק, ועוד עבור מחבתות אבקאבקת קקאו לא ממותק, ועוד עבור מחבתות אבק2קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1גבינת פרמזן מגוררת(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת5911 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת