קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

עוף בבצק גראם מסאלה עם תאנים

עוף בבצק גראם מסאלה עם תאנים
גשו לסופר וקנו דבש, שיני שום, garam masala, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב התאנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם תאנים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, עוף עם גארם מסאלה, ו קארי עוף מסאלה Garam.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, מערבבים את הגראם מסאלה עם השמן. במחבת צלייה, לשפשף את התרנגולות בכל רחבי עם שמן garam masala ומתבלים עם מלח. צולים את התרנגולות במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה ו 15 דקות, צלי פעמיים. להחזיר את טמפרטורת התנור ל 450 ו פריך.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להעביר את התרנגולות ללוח גילוף ולתת להם לנוח במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
4
בינתיים, בסיר בינוני, לשלב את ציר העוף עם שום להדביק תמרינדי ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השום הוא רך מאוד, על 40 דקות. מסננים את המניה דרך מסננת גסה ולחץ על השום דרך. מערבבים את התאנים והדבש, לכסות ולתת תלול עד התאנים מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
תחתכי את העוף. מחממים את התאנה jus, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש