עוף בחומץ יין אדום
עוף ביין אדום חומץ נטול גלוטן,, קטוגני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק עגבניות, קרם פרש, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף מטוגן ביין אורז וחומץ בלסמי, עוף עם עשבי תיבול טריים וחומץ יין שרי, ו ירכיים עוף ללא עור עם שאלוט בחומץ יין אדום (פול (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את החומץ, מרק, דבש רסק עגבניות לרתיחה, ערבוב היטב. מבשלים את רוטב החומץ עד מופחת 1/2 כוס, על 8 דקות.
מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה. מתבלים את ירכיים העוף עם מלח ופלפל ומוסיפים חצי מהם למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד השחמה.
העברה לצלחת. חזור עם שאר הירכיים.
מוסיפים את השום והצלצלי למחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מוסיף את היין; להרתיח עד מופחת 1/4 כוס.
מוסיפים את רוטב החומץ ומביאים לרתיחה.
להחזיר את העוף למחבת, עור כלפי מעלה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד מבושל דרך, כ 20 דקות.
מוסיפים את frache crme למחבת ומרתיחים במשך 3 דקות.
מוסיפים את הטרגון ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על העוף ומגישים.