קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

עוף בעטיפה

עוף בעטיפה
עוף בעטיפה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 58 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם חזה עוף, שמן זית, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו Banh - Mi Wrap: חזיר וייטנאמי בגריל Wrap עם גזר כבוש ונענע, עטיפת עוף, ו עטיפת עוף באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עור 2 חזה עוף, ולאחר מכן לחתוך כיס בכל צד וכאלה כל אחד עם 25g/1oz גבינת עזים רכה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2
לעטוף כל שד ב 2 פריחה קותלי חזיר מפוספס, תוחב כמה עלי מרווה טריים, ולאחר מכן לשים את השדיים בתבנית אפייה ועונה. כפית מעל 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
צלוי חזה עוף בתבנית אפייה, חשופה, במשך 30-35 דקות בתנור שחומם מראש (190c/גז 5 / תנור מאוורר 170C). כדי לבדוק אם הם נעשים, להכניס סכין חדה למרכז חבילה ולהשאיר אותו לכמה שניות, אם העוף מבושל הקצה צריך להרגיש חם מאוד כאשר אתה מושך אותו החוצה ולגעת בו. העוף צריך גם להרגיש חזק מאוד כאשר נלחץ עם החלק האחורי של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מגישים עם גראטן של תפוחי אדמה כרישה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ