עוף הבופאלו המתוק החריף של רוב
עוף התאו המתוק החריף של רוב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מכלמתכונים דורש אבקת בצל, דבש, פלפל הקרקע, אגוז מוסקט הקרקע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. כנפיים בגריל עם רוטב באפלו מתוק וחריף, מטבל עוף באפלו פיקנטי, ו עטיפות עוף באפלו פיקנטיות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מקציפים בקערה את הקמח, אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה, הפלפל השחור, אגוז המוסקט, הפטרוזיליה המיובשת ואבקת הצ ' ילי עד לאיחוד יסודי.
מעבירים מחצית מתערובת הקמח לקערה אחרת. מקציפים ביצים בקערה שלישית.
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
חפרו חתיכות עוף לתערובת קמח בקערה הראשונה, ואז טבלו בביצה טרופה; לבסוף טובלים כל חתיכה בתערובת קמח מהקערה השנייה.
מניחים 3 או 4 נתחי עוף לחמים בכל פעם בשמן החם, ומטגנים בשמן עמוק עד שהעוף מזהיב, 5 עד 8 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר למרכז נתח עוף צריך לקרוא 165 מעלות פרנהייט (75 מעלות צלזיוס).
מערבבים את הרוטב החם עם רוטב הסויה בסיר על אש נמוכה; מערבבים לאט את הדבש לרוטב, מערבבים עד לאיחוד טוב. מערבבים חמאה לרוטב.
מניחים את העוף המטוגן עמוק לקערה, וזורקים עם הרוטב להגשה.